Mõtlik Maurizio Sarri Bournemouthi staadionil.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
1. veebruar 2019, 12:46

VIDEO | Vihane Chelsea fänn kurjustas peatreeneriga, too vabandas „aegade halvima esituse“ eest

Kolmapäeva hilisõhtul Bournemouthis saadus 0:4 kaotus ajas Londoni Chelsea fännid korralikult raevu. Suurima verbaalse koosa sai peatreener Maurizio Sarri.

„Maurizio, sa peaksid tagasi astuma, see oli kohutav,“ hõikas üks fänn Sarrile, kui too oli teel riietusruumist autosse.

60aastane itaallane otsustas kriitikat mitte ignoreerida, vaid astus fännide juurde ja palus neilt vabandust. 

„Kohutav, kohutav... Kui sa ei suuda mängijaid motiveeruda, siis võib-olla kasutad neid valesti. See oli vastik, aegade halvim esitus,“ jätkas soliidses eas fänn.

Sarri tunnistas, et härra on täiesti õigustatult pahane. „Palun väga vabandust. Teise poolaja esitus...“ ütles ta ja patsutas meest samal ajal õlale.

Daily Maili teatel pidas Sarri pärast piinlikku kaotust riietusruumis 50minutilise koosoleku. Kusjuures ta saatis kõik ülejäänud treenerid ja muud abilised selleks ajaks garderoobist minema. 

Väidetavalt ei kaotanud Sarri enesevalitsust ega karjunud meeste peale, kuid oli tuntavalt vihane. Briti meedia teatel on tema töökoht ohus,

„Sa ei tea, mida sa teed!“ hõikasid Chelsea fännid juba matši ajal Sarrile.

Itaallasele heidetakse ette tema taktikalist nõrkust. Et vastased on Chelsea mängustiili läbi hammustanud ja meeskonnal polevatki plaan B-d. Jutus on iva, sest Chelsea alustas liigat 18mängulise kaotuseta seeriaga, kuid on viimasest viiest liigamatšist võitnud vaid ühe. 

Standings provided by Sofascore LiveScore