Mick Schumacher isa vormelis. Foto: Facebook @mickschumacherofficial/
Vormel 1
1. veebruar 2019, 16:59

EMOTSIONAALSED KAADRID! Mick Schumacher käis Ferrari muuseumis isa pärandiga tutvumas

Seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri poeg Mick (19) külastas läinud nädalal Itaalias Maranellos asuvat Ferrari muuseumi ning tutvus lähemalt oma isa pärandiga. 

Läinud aastal vormel-3 tšempioniks kroonitud Mick postitas oma külastuskäigust sotsiaalmeediasse mõned pildid. 

Ferrari avas näituse Michael Schumacheri 50. juubeli auks. Seal on esindatud mõningad Ferrari vormelid, millega sakslane maailmameistriks tuli. Näiteks saab seal tutvust teha F310, F399, F1-2000, F2002 ning F2004ga. 

Samuti saavad näituse külastajad ennast viia kurssi Michaeli kui autode arendajaga. Nimelt andis vormelilegend oma panuse Ferrari 430 Scuderia ja Ferrari California arendamisesse.

Michael Schumacher pidi oma 50. sünnipäeva ise vastu võtma kodus haigevoodis, kuna sattus viis aastat tagasi suusaõnnetusse, mille tagajärjel koomasse langes. Tema poeg Mick oli tol hetkel 14aastane. 

Küll kõnnib Mick praegu otse isa jälgedes, sest ka Michael tuli omal ajal vormel-3 sarja meistriks, pärast mida siirdus edasi vormel-2 klassi. Vormel-2 sarjas sõidab Mick Prema meeskonna värvides ning ta loodab seda kasutada hüppelauana kuninglikku sarja.

Lisaks kuulub ta tänavusest hooajast ka Ferrari noorteakadeemiasse. Mick Schumacher: "See on rohkem kui selge, et Ferraril on minu ja mu pere südames eriline koht. Olen selle võimaluse üle õnnelik."

Enne 2014. aastat kasutas Mick kardivõistlustel ema neiupõlvenime Betsch, sest lootis seeläbi liigsest tähelepanust hoiduda.

Mick Schumacher eksponaatidega tutvumas. Foto: Facebook @mickschumacherofficial/