Aleksandra Stepanova ja Ivan Bukin.Foto: Sputnik/Scanpix
Spordivaria
1. veebruar 2019, 22:45

FOTOD | Läbipaistvat kleiti kandnud iluuisutaja: loodan, et ei näinud selles vulgaarne välja (37)

Kuigi Venemaa iluuisutajad Ivan Bukin ning Aleksandra Stepanova pidid Minskis toimunud EMil jäätantsus piirduma teise kohaga, räägib kogu uisuringkond just neist, mitte kuldmedali kaela saanud Guillaume Cizeron-Gabriella Papadakisest. 

Põhjus selles peitub Stepanova võrdlemisi läbipaistvas kleidis, milles venelanna jääl ilunumbreid sooritas. Kui paarilt pärast sõitu kostüümi kohta kommentaare küsiti, sõnas Bukin, et see oli taotuslik valik. "See kostüüm on ilmselgelt seksuaalne ning erootiline, tahtsimegi olla provokatiivsed," lausus ta.

Stepanova, kes kinnitas, et säärase kleidiidee peale tuli paar üheskoos, päris nii julge sõnavõtuga ei esinenud. "Loodan väga, et ma ei näinud selles vulgaarne välja. Eks me hiljem piltidelt näeme, kuidas kõik välja paistis," sõnas ta. 

"Meil puudub enne võistlust võimalus ennast õiges valguses näha. Vaatame kostüümid üle ju naturaalses valguses. Seega võib jääl nii mõnigi detail muutuda. Aga kui kostüüm nägi hea välja, siis mõistagi uisutan selles ka edaspidi," lausus Stepanova lõpetuseks. 

Hea lugeja, mida arvad sina. Kas paar ületas kostüümivalikul sündsuse piiri?