KAINE: Nädalavahetusel toimunud Simple Sessioni aukülalise Bam Margera võitlus alkoholismiga on kestnud juba paarkümmend aastat. Sel aastal pole ta tilkagi võtnud ja loodab samas vaimus jätkata veel pikalt. Foto: Robin Roots
Spordivaria
3. veebruar 2019, 19:00

Rulalegend tunnistab, et üle-eelmisel aastal sündnud poeg võis päästa tema elu

INTERVJUU | Kui elu on nii ilus, et ajab üle ääre – Bam Margera võitlus deemonitega (9)

Kas kujutad ette, kui elu mõte kaob ära, sest elu on liiga hea? Just nii juhtus rulalegendi Bam Margeraga. Väikese poisina unistas ta suurelt, kuid kõik utoopia valdkonda kuulunud soovid täitusid ehk isegi liiga kiiresti. Nüüd on ta alkohoolik, kelle võitlus peas elavate deemonitega puudutab ülilähedalt miljoneid inimesi üle maailma. Jah, Bam on paljude iidol, kelle sarnaseks tegelikult keegi ei taha muutuda.

„Pidin magama jäämiseks end mäluauku jooma. Alati. Ma ei osanud oma aju välja lülitada. Panin selga pidžaama, pesin hambad, aga aju ei saanud sellest aru. Võisin öö otsa lage vaadata. Lõpuks jõin end maani täis, et saaks natukenegi magada. See oli päris halb,“ räägib 39aastane Margera oma mõne aja tagusest argipäevast. Nüüd on ta end tõsisemalt kätte võtnud, vähemalt enda arvates. Sel aastal pole ta veel alkoholi joonud. Tema ja abikaasa Nicole'i kodus kasvab pisipoeg Phoenix Wolf, kes andis legendi elule värske mõtte ja motivatsiooni. Meie planeedil elab väga palju inimesi, kes loodavad, et Margera uuesti pudelisse ei kukuks.

Edasi lugemiseks: