Jose Mourinhol libiseb KHLi hokimängu eel punane vaip jalge alt ja ta kukub jääle.Foto: Sputnik / Scanpix
Spordivaria
5. veebruar 2019, 09:50

VIDEO | Kui kaunis õhulend jääl – võimalik ainult Venemaal ja ainult Mourinhoga!

"Jose Mourinho tuleb hokihalli, kõnnib jääle asetatud punasel vaibal ebakindlalt, teeb lahtiviske, hakkab ära minema, näeb Pavel Datsjuki väljasirutatud kätt, püüab selle vastu võtta ning seejärel kukub koomiliselt, nagu kinos. Kõik see toimub Moskva külje all Balašihhas. Kas joobnud fänni valus uni? Ei, tegelikult juhtunud sündmus! Mis saab toimuda ainult meil ja ainult Mourinhoga."

Niimoodi kirjeldas KHLi hokiliiga mängu eel juhtunut Venemaa ajaleht Sport-Ekspress! Vaata videost, kuidas Mourinhol punane vaip jalge alt ära libises!

Tõsi - võimalik ainult Venemaal ja ainult Mourinhoga. Praegu vaba mehe staatust nautiv portugallasest jalgpallitreener oli mängu Omski Avangard - Peterburi SKA aukülaline ja tegi sümboolse lahtiviske.

Sport-Ekspress lisas, et Mourinho kukkumine oli enam kui sümboolne ja illustreerib tema viimase aja treenerikarjääri. Aga härra Eriline suutis Balašihhaski sõu püsti panna. Millise väärikusega ta tõusis! Kui sundimatult patsutas SKA kapteni Datsjuki õlale ja kui suuremeelselt lubas Avangardi kaptenil Jevgeni Medvedevil end poordi juurde juhatada.

Et seejärel istuda ühte looži koos Venemaa jalgpallikoondise peatreeneri Stanislav Tšertšessovi ja sealse hokiliidu presidendikandidaadi Aleksandr Djukoviga. Lisaks mängule kaasaelamise neil oli, millest rääkida. 

Vaata ka pikemat videot!