West Hami peatreener Manuel Pellegrini (paremal) kuulutas pressikonverentsil: "Klopp on harjunud suluseisust löödud väravatest võitma. Kui olin Malaga treener, siis ta võitis mind väravaga, mis oli löödud seitse meetrit suluseisust."Foto: PA Images / Scanpix
Jalgpall
5. veebruar 2019, 10:24

FOTOD | Liverpool pidi leppima viigiga ja sellegi aitas saavutada kohtunik

Inglismaa jalgpalliliiga liider Liverpool tegi vahepeal ülejäänutega sisse päris turvalise vahe, kuid nüüd on see vähenenud väikeseks, jälitajaid aitas lähemale Liverpooli 1:1 viik West Hamiga.

Ning üle ega ümber ei saadud kohtunike teemast, sest liiderklubi 22. minutil juhtvärava eel ei loetud ära selget suluseisu. Selles polnud värava autor Sadio Mane, küll aga talle söödu andnud James Milner.

West Ham jõudis viigini kuus minutit hiljem, täpne oli Michail Antonio. Äärekohtunike hurjutajad said kõvasti tööd ka üleminutil, mil jäeti vilistama teise Liverpooli mängija Divock Origi suluseis, kuid too mees siiski võrku sahistada ei suutnud.

West Hami peatreener Manuel Pellegrini kuulutas pressikonverentsil: "Jürgen Klopp on harjunud suluseisust löödud väravatest võitma. Kui olin Malaga treener, siis ta võitis mind väravaga, mis oli löödud seitse meetrit suluseisust." 

Inglismaa liiga tabel: