Kobe Bryant (paremal) ja James Harden kolm aastat tagasi.Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
5. veebruar 2019, 12:39

Kobe Bryant: niisuguse mängustiili jätkumisel Harden ja Rockets tiitlit ei võida

James Harden võib Houston Rocketsi meeskonda vedades teha NBAs imesid, kuid endise tippkorvpalluri Kobe Bryanti sõnul niisugse mängustiiliga tiitlit ei võida. Ja Harden nõustub sellega.

"Et meeskond võidaks, peab Harden tegema seda, mida ta praegu teeb. Ta hoiab tiimi pead vee peal," alustas Bryant juttu ESPNi saates The Jump. "Kuid meistritiitlist rääkides pole ma säärase mängustiili fänn. Ma ei usu, et niisuguse stiiliga oleks kunagi üldse võimalik tiitlit võita."

Harden on viimases 27 mängus visanud vähemalt 30 punkti, käesoleval hooajal kokku aga 20 mängus vähemalt 40 silma. Hambemik laias laastus nõustus endise korviküti mõttekäiguga.

"Pean meie vigastuste pärast ise palju ette võtma. Traumad on meid seganud terve hooaja. Kui saame Chris [Pauli] ja Eric [Gordoni] tagasi ja oma rütmi, on meil olemas mitu meest, kes suudavad palliga domineerida," märkis Harden.

"Aga arvatavasti on Kobel õigus. Praegune stiil pole see, mida tahaksime kasutada. Ootan väga seda aega, kui saame täisvõistkonna uuesti kokku."