Romelu LukakuFoto: PA Images / Scanpix
Jalgpall
5. veebruar 2019, 13:43

Romelu Lukaku: ManU mängijad naeravad jälle, igaüks mängib taas omal tasemel

Manchester Unitedi ja Belgia jalgpallikoondise ründaja Romelu Lukaku oli taas üks neist, kes rääkis, kuidas klubis on pärast peatreener Jose Mourinho lahkumist ja Ole Gunnar Solskjäri tulekut kõik paremaks läinud.

United pole norralasest juhendaja käe all seni peetud kümnes mängus veel kaotusekibedust tundnud. Ning ehkki Lukaku enda mänguaeg on jäänud väiksemaks, ei häiri see teda.

"Kõik on teisiti, palju positiivsem," rääkis Lukaku Canal+-le. "Mehed naeravad jälle. Praegu läheb kõik hästi ja peame jätkama samas vaimus. Naudime seda."

Unitedi head tulemused on paljuski seotud prantslasest liidri Paul Pogba paranenud mänguvormiga. Lukaku sõnul on ka mängijad märganud muutust: "Ütleme seda trennis, Palu on õnnelik ja naeratab."

Belgia koondislane rõhutas, et iga mees mängib taas oma taseme välja. "Paul, Marcus [Rashford], isegi mina, kui mängu saan, püüan tiimile midagi anda, Anthony [Martial]. Igast mängijast õhkub võitlusvalmidust. Seda näeb trennides tehtavates minimängudes, igaüks tahab end treenerile tõestada. Ent kõige tähtsam, et jääme ühtseks meeskonnaks - see aitab meil naasta sinna, kuhu kuulume."

Nädalavahetusel peetud vooruga tõusis Manchester United Inglismaa liigatabelis viiendaks, möödudes Arsenalist. Chelsea jääb jätkuvalt kahe punkti kaugusele.