Dodgersi staadion. Foto: AFP/Scanpix
Spordivaria
5. veebruar 2019, 20:30

TRAGÖÖDIA! Pesapalliga piki pead saanud vanadaam suri staadionil

Kui paljud pesapallifännid unistavad mängu ajal home run'iks löödud nahkkera püüdmiseks, siis paraku toob iga selline hetk endaga kaasa ka suure riski, kui mõni pealtvaataja ei peaks lähenevat palli märkama. 

Paraku sai üks selline pall saatuslikuks 79aastasele Linda Goldbloomile, kelle jaoks jäi Los Angeles Dodgersi ning San Diego Padrese vahelise kohtumine tema elu viimaseks. 

Proua Goldbloom oli parasjasti tähistamas oma sünnipäeva ning 59. pulmaaastapäeva, kui pall teda Dodgersi staadionil pähe tabas. 

Naisterahva surm on seda šokeerivam, kuna just tänavusest hooajast on pesapallistaadionitel kohustuslik turvavõrk. San Diego mängumees Franmil Reyes tabas palli aga nii tugevalt, et see lendas üle turvavõrgu, mistõttu ei osanud keegi selleks ka valmis olla. 

Tegemist oli esimese surmaga lõppenud vahejuhtumiga MLBs pärast 1970. aastast, kui 14aastane poiss samamoodi pärast pallitabamust neli päeva hiljem haiglas hinge heitis. See aga ei tähenda, et inimesed mängu ajal palliga enam pihta ei saa. Igal aastal saab mänguvahendilt obaduse sadu fänne, kuid enamik neist oskab palli lihtsalt oodata.