Bam Margera oli Saku Suurhallis toimunud Simple Sessioni aukülaline. Foto: Robin Roots
Spordivaria
7. veebruar 2019, 07:00

VIDEO | „Jackassi“ superstaar külastas Eestis koera, kelle ostis 50 euroga Läti neonatsilt (2)

Maailmakuulus rula- ja telestaar Bam Margera on Eestiga tihedalt seotud. Ta on siin elanud üle aasta aja ja kasvatanud meie maal üles ka kaks koera, Riga ja Romani!

Nädalavahetusel käis ta Rigal külas ja sotsiaalmeediasse postitatud videost on näha, et koer tundis vana peremehe nägemisest siirast rõõmu.

Uurisime Margeralt, kuidas Riga tema ellu üldse tuli? „Kohtasin Riiast läbi sõites mingis pargis juua täis meest, kelle rinnal oli pöörane natsitätoveering! Andsin talle 50 eurot ja sain väikese Saksa lambakoera kutsika endale. Tema kadus koos rahaga kiiremini kui heroiinidiiler! Nikki (Bami abikaasa Nicole - toim) armastab koeri,“ meenutas Bam.

Selleks hetkeks oli Margeral juba kaks kodulooma, sest varem oli ta koos Nicole'iga päästnud ühe Rumeenia koera, keda kohtasid Cluj-Napoca piirkonnas. „Tee kõrval oli üks koer, tundus, et ta hakkab surema. Ta polnud söönud. Lihtsalt pidime ta kaasa võtma.“ Tema nimeks sai Roman.

Nõnda saabuski olukord, et Margerad olid tagasi Eestis ja neil oli kaks koera. Elu polnud enam sugugi endine. „Sain ühtäkki aru, et enam ei saa minna uhketesse restoranidesse, isegi hotellid ei tahtnud meid enam näha. Koerad olid veel väikesed ja s***usid igale poole. Nad lasid mu auto korduvalt täis,“ pajatas Margera. Lõpuks maandutigi Pärispea kandis asuvas metsamajakeses, kus koerad said mõnusalt ringi joosta.

Nüüd, paar aastat hiljem taas Eestit külastades käis Margera oma lemmikuid vaatamas. Riga elab Bami sõbra ja äripartneri ema juures. „Taavi ema oli just kaotanud oma Saksa lambakoera ja ta oli nõus väga hea meelga Riga endale võtma,“ oli Margera tänulik.

Tegelikult andis Bam Eestisse saabudes sotsiaalmeedia vahendusel teada, et kavatseb mõlemat koera külastada, kuid Romanist seni veel värsked Instagrami-postitused puuduvad.

 
 
 
View this post on Instagram

For 2 years I took care of Riga the puppy in Estonia finally see her again almost 3 years!!

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

 
 
 
View this post on Instagram

Back in Tallinn Estonia where Nikki and I took care of two dogs riga and Roman for 2 years! I’m gonna see them🥰

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

Bam Margera

  • 39aastane profirulataja, kaskadöör, (elu)kunstnik, filmimees ja Eesti e-resident
  • Tuli kümnendas klassis koolist ära ja andis 1999. aastal välja video, mille pealkirjaks oli „CKY“. Veidi hiljem kutsus telekanal MTV Margera sarja nimega „Jackass“, mis saavutas ülisuure populaarsuse. „Jackassi“ nime all on välja antud ka kinohitte. Lisaks sai Margera omanimelised telesarjad „Viva la Bam“ ja „Bam's Unholy Union“.