Sara Carbonero ja Iker Casillas. Foto: ikercasillas/Instagram
Kõmu
8. veebruar 2019, 18:13

FOTOD | Maailma seksikaim reporter ajas MMil maailma parima väravavahi pea segi (6)

2010. aasta jalgpalli MMi avamängus kaotas Hispaania jalgpallikoondis Šveitsile. Juttude järgi sai saatuslikuks veetlev reporter, kes küljejoone taga mängu jälgis. 

Nimelt usutakse, et toona maailma paremate väravavahtide sekka kuulunud Hispaania puurilukk Iker Casillas lasi endale otsustava värava lüüa Sara Carbonero tõttu. Nimelt semmis Casillas Carboneroga, kes samal matšil ajakirjanikuna tööl oli ning ühtlasi ka mehe tähelepanuvõimet pärssis. 

Kusjuures paarike eitas toona suhet kategooriliselt. Hispaania tuli maailmameisteriks ning Carbonero intervjueeris Casillast, nad suudlesid. Nõnda tehti suhe avalikuks. 2016. aastal nad abiellusid, peres kasvab kaks last, neist esimene sündis 2014. aasta alguses, teine kaks ja pool aastat hiljem. 

2009. aastal, mil paar esmakordselt kohtus, valiti Carbonero FHM America poolt maailma seksikaimaks reporteriks. Kusjuures samal aastal (ja ka neljal järgneval) valiti Casillas maailma parimaks väravavahiks.

Tänasel päeval 35aastane Carbonero enam ajakirjanikutööga ei tegele. Ta on täiskohaga Instagrami influencer ning ta figureerib eelkõige oma hiilgava väljanägemise tõttu kõmuajakirjade kaantel. 

Vaata fotodelt, kellega tegemist on: