Hencha Voigt uus "äriplaan" põrus täielikult. Foto: Instagram | henyvbaby
Kõmu
10. veebruar 2019, 14:50

Tottenhami staari elukaaslase plaan seksivideoga modellilt roppu raha välja pressida lendas haledalt vastu taevast (9)

Tottenham Hotspuri äärekaitsja Serge Aurier on ühtäkki leidnud ennast meedia piiramisrõngast. Nimelt süüdistatakse tema elukaaslast Hencha Voigti (31) väljapressimises. 

Fitnessmodellina töötav Voigt, kellel on Aurieriga ühine tütar, nõudis Snapchati ja Instagrami tähtelt Julieanna Goddardilt (kasutajanimi YesJulz) väidetavalt 15 600 eurot valuraha. Vastasel juhul ähvardas ta meediale lekitada hunniku intiimseid fotosid ning seksivideo. 

View this post on Instagram

Ah mon bébé 🖤

A post shared by HENCHA VOIGT 🇭🇹 (@henyvbaby) on

Väidetavalt tegi Voigt koostööd Goddardi endise kuti Wesley Victoriga (35), kelle kaudu ta siivututele kaadritele ka käe peale sai. Goddard ei lasknud aga endale aga pähe istuda ning andis väljapressimisest teada politseile. Nüüd peakski Voigt kohtu pinki astuma veebruarikuu jooksul. 

Süüdistaja sõnul olevat Voigt ameeriklannale andnud aega 24 tundi, et vajaminev summa talle üle kanda. Näitamaks, et tal on ka tõsi taga ning tegemist pole bluffiga, saatis Voigt Goddardile ka mõned "süütumad" klõpsud. 

Esialgu peeti politsei poolt kinni ka Aurier, keda kahtlustati kuriteole kaasa aitamises, kuid pärast ülekuulamist lasti elevandiluuranniklane vabadusse. 

Kes teab, kas kättemaksuks, või miks, aga praeguseks on kõnealune seksivideo ikkagi internetiavarustesse jõudnud.