Siim-Sander Vene. Foto: Fernando Robledano/CB Gran Canaria Facebook
Korvpall
11. veebruar 2019, 02:08

ÕL KANAARIDEL | Siim-Sander Vene: päris jube tulemus. Kole lugu… (1)

Korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria sai Hispaania kõrgliigas valusa kaotuse, koduväljakul jäädi alla tabeli viimasele Gipuzkoale. Vene oli matši järel mõistagi löödud. 

"Palju hullemaks enam minna ei saa. Lagunes, lihtsalt lagunes," nentis Vene Õhtulehele. Tõepoolest, avapoolaja võitis Cran Ganaria 16 punktiga ning kolmandal veerandajal juhiti korraks ka 19ga. Siis hakkas aga kõik allamäge veerema. 

"Esimesel poolajal leidsime ilusti kohad üles, asjad toimisid. Kaitse polnud ka kõige hullem. Teisel poolajal oli täiesti vastupidi. Nemad tegid rünnakul, mida tahtsid ja me ei saanud enam millegagi hakkama," jätkas Vene ning resümeeris: "Päris jube tulemus. Kole lugu…"

Päris konkreetset selgitust totaalsele lagunemisele polnud ka abitreeneril Agusti Julbel: "Meeskond on viimasel ajal kaotanud palju mänge. Ka neid, kus on võit peaaegu käes olnud. See süveneb. Teisel poolajal ei mänginud me enam samasugust kaitset nagu alguses." 

Ühtlasi näitas tänane mäng taas Hispaania liiga kõva taset. "Esimesed kaks-kolm satsi on igal pool kõvad, aga tagumised mannetud. Siin on seis ühtlane ja tagumised meeskonnad hoiavad ka taset üleval," arvas Vene. 

Pikemat usutlust Venega, kus selgub nii mõndagi põnevat ka Gran Canaria siseelu kohta, saab lugeda teisipäevasest Õhtulehest!