Ole Gunnar Solskjär.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
11. veebruar 2019, 09:25

Inglismaa meedia: Ole Gunnar Solskjär jääb Manchester Unitedi peatreeneriks

Väljaande SunSports andmetel on 20kordse Inglismaa jalgpallimeistri Manchester Unitedi juhtkond teinud otsuse jätta hetkel ajutiselt peatreeneri kohta täitev Ole Gunnar Solskjär ametisse ka pärast tänavuse hooaja lõppu. 

Küll lisab väljaanne kärmelt, et klubi ise ei pruugi vastatat otsust avalikuks teha enne maikuud, mil Premier League'ile lõplikult joon alla tõmmatakse. 

Solskjär sai Unitedi peatreeneriks 19. detsembril ning on pärast seda klubi  kõikide sarjade peale juhendanud 11 kohtumises. Norralase saldo selle aja jooksul on 10 võitu ning 1 viik, ning kui enne jõule istus United liigas kindlalt kuuendal positsioonil, siis praeguseks ollakse tõusnud neljandaks, mis garanteeriks järgmiseks hooajaks koha ka Meistrite liigas. 

Kuigi selle aja jooksul on alistatud ka Arsenal ning Tottenham, peavad enamik inimesi Solskjäri esimeseks suureks testiks teisipäevast Meistrite liiga kohtumist Pariisi Saint-Germainiga. Tõsi, Prantsusmaa superklubi peab Unitedi vastu hakkama saama ilma Neymari ning Edinson Cavanita. 

Ühtlasi tähendaks see uudis, et kergendatult saaks hingata ka Tottenham Hotspur, kelle senist lootsi Mauricio Pochettinot meedia Punaste Kuradite järgmiseks juhendajaks pakkus. 

Standings provided by Sofascore LiveScore