Pilt on illustratiivne. Foto: Martin Ahven
Jalgpall
11. veebruar 2019, 15:45

Vastasele rusikaga näkku löönud jalgpallur teenis viieaastase keelu

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) distsiplinaarkomisjoni otsusel teenis Sillamäe JK Dina mängija Aleksandr Gluhno (30) vägivaldse käitumise eest viieaastase mängukeelu, mängu juhendamise ja tehnilises alas viibimise keelu.

Kõnealune olukord leidis aset 26. jaanuaril saalijalgpalli Esiliiga kohtumisel FC Sillamäe – Sillamäe JK Dina. Gluhno erakordselt raskele teole lisas negatiivset kaalu talle viimase aasta jooksul määratud kaks karistust vägivaldse käitumise eest.

EJL-i infojuht Mihkel Uiboleht selgitas Õhtulehele, et Gluhno lõi vastasmängijat rusikaga näkku. Varasemad karistused on mees teeninud küünarnukiga löömise eest ning katse eest lüüa jalaga maas lebanud vastasmängijat peapiirkonda.

Hetkel saalijalgpalliga tegelenud Gluhno on varasemalt platsil käinud ka Eesti meistriliigas. Seda nii Sillamäe Kalevi kui ka Kohtla-Järve Lootuse ridades.  

Seoses klubide litsentseerimise dokumentide hilinemisega määras EJL-i distsiplinaarkomisjon 150-eurose trahvi Kohtla-Järve JK Järvele, Tallinna JK Legionile ja JK Narva Transile ning 100-eurose trahvi Tartu JK Welcole.