Kuigi David Beckham tõmbas oma jalgpallurikarjäärile joone alla juba 2013. aastal, on ta jätkuvalt ihaldusväärne. Foto: Reuters/Scanpix
Kõmu
15. veebruar 2019, 11:20

PÕHJALIK IHAUURING! Kes on vutifännide seksifantaasiate kuningas? (4)

Millest või kellest mõtlevad inimesed seksi ajal? Raske öelda, kuid Inglismaal tehti selle tarbeks üks uuring. Pärast 2000 inimese küsitlemist selgus, et ligi neljandik inimesi fantaseerib jalgpalluritest. Ning esikohale platseerus ikkagi kohalik legend, David Beckham. 

Free Super Tipsi poolt tehtud uuringu põhjal selgus, et iga neljas küsitletu fantaseerib voodimõnude ajal mõnest jalgpallurist. Kui jutt läks konkreetsemaks, rullus inimestelt enim (26%) üle huuli David Beckhami nimi.  

Allpool olevast loetelus on näha kõige populaarsemad vastusevariandid, kuid äramainimist väärisid ka Joe Jordan, David Ginola ning Olivier Giroud. 

Kui tavapäraselt leiab Lionel Messi nime edetabelite tipust, siis seekord tuli Barcelona ründetalismanil tunnistada nelja kamraadi paremust. Ettepoole jõudsid veel Gareth Bale, Harry Kane ning Cristiano Ronaldo. 

Jalgpallurid, kellest vutifännid seksi ajal fantaseerivad:

1. David Beckham 26%

2. Cristiano Ronaldo 20%

3. Harry Kane 16%

4. Gareth Bale 13%

5. Lionel Messi 11%

6. Dele Alli 10%

7. David De Gea 9%

8. Marcus Rashford 8%

8. Sergio Agüero 8%

10. Raheem Sterling 7%

Lisaks selgus uuringus käigus, et kolmandik inimesi eelistab oma lemmikklubi tiitlivõitu vahekorrale. Kuid kõigest iga kümnes oleks nõus partneri heaolu nimel oma lemmikmeeskonnale selja keerama.