Marcelo Brozovic.Foto: Reuters/Scanpix
Kõmu
16. veebruar 2019, 18:59

Horvaatia vutistaar läheb teda tiimikaaslase naisega kõrvalt panemises süüdistanud väljaande vastu kohtusse (1)

Milano Interi poolkaitsja Marcelo Brozovic kavatseb King Corona nimelise ajakirja vastu kohtusse minna, pärast seda, kui väljaanne väitis, et horvaadil on teema oma tiimikaaslase Mauro Icardi naise Wanda Naraga. 

Itaalia meedia väitel on Brozovic oma advokaadile Danilo Buongiornole endastanud täpsed juhised, milles ajakirja süüdistada. King Corona kirjutas sel nädalal oma veergudel, et horvaat on tiimikaaslasel Icardil naha üle kõrvade tõmmanud ning veedab salaja aega koos tolle naise Wanda Naraga. 

"Võltsuudis ning seal olnud valeväited on jalgpalluri imagole suurt varju heitnud ning põhjustasid tema jaoks probleeme, mida ta polnud ära teeninud," kulges advokaadi poolt edastatud teatises. "Tegemist on selge katsega tema isikliku maine kahjustamises ning ükski ajakirja poolt esitatud fakt ei vasta tõele."

Brozovic ise kinnitas väljaandele Ansa, et ta "pole mitte kunagi Wanda Naraga mingis suhtes olnud" ning lükkab ümber ka väited, justkui oleks Icardi pärast artikli avaldamist teda rünnanud.