Eesti-Läti liiga tähed vs Soome liiga tähed. Foto: Reigo Teervalt
Korvpall
16. veebruar 2019, 19:30

GALERII | Eesti-Läti tähed panid põhjanaabrid kindlalt paika (1)

Kui Eesti parimad lauljad on täna Saku Suurhallis, kus toimub Eesti laul, siis Liivimaa parimad korvpallurid olid hoopis Tartu Ülikooli spordihoones, kus Eesti-Läti tähed läksid vastamisi Soome liiga staaridega. 

Sõumängu algus kuulus Eesti-Läti võistkonnale, kes võitis avaveerandi kindlalt 28:19. Sarnast edu suudeti hoida ka teisel veerandajal, pärast mida mindi riietusruumi omade 62:52 eduseisus. 

Kolmandal veerandajal suutsid Soome lahe põhjakalda parimad pojad vahe peaaegu tagasi mängida (83:79), kuid lõpp kuulus siiski Eesti-Läti korvpalliliiga meestele, kes lõpuks mängu 111:105 võitsid. 

Võitjate mänguvankrit vedasid Janari Jõesaar 19 (valiti ka mängu parimaks!) ning Arnett Moultrie 18 punktiga. Kahekohalise arvu punktideni jõudsid veel Mareks Mejeris (14) punktiga.Kregot Hermet (13), Justin Johnson (13), Rihards Lomazs (12) ning Edgars Lasenbergs (10). Soome tähtede parim oli Juwan Staten 17 punktiga. STATISTIKA

Mängu vaheaegadel pakuti publiku sõud veel 3x3 mängudega ning viskevõistlustega. Kolmeste viskevõistluse võitis tänavu Teemu Rannikko ning pealtpanekuvõistluse tšempioniks krooniti lätlane Kristaps Dargais.