Marko Meerits.Foto: Martin Ahven
Jalgpall
16. veebruar 2019, 20:30

ÜLLATAV LÜKE! Eesti jalgpallikoondise puurilukk tõmbab selga Narva Transi särgi

12 korda Eesti koondise väravat kaitsnud Marko Meerits mängib algaval hooajal Premium liiga mulluse neljanda koha meeskonna Narva Transi ridades.

26-aastane Meerits allkirjastas Transiga aastase lepingu, vahendab Soccernet.ee. "Miks [Trans] - sellepärast, et mängida. Nende huvi oli konkreetne. Jutu tasandil oli huvilisi päris mitu, aga konkreetselt [teisi pakkumisi] ei olnud," selgitas Meerits, kelle sõnul võiks Trans tänavu koduses meistriliigas medalite peale mängida. 

Flora kasvandik tegi oma esimesed mängud täiskasvanute klassis just kümnekordse Eesti meistri ridades. 2011. aastal siirdus ta aga Arnheimi Vitessesse, kelle eest pääses neljal puhul väljakule ka Hollandi kõrgliigas. 

Kindlamalt Vitesses eestlasel aga kanda kinnitada ei õnnestunud ning 2013. aastal naases ta laenulepingu alusel Florasse. 2014. aastal läks aga Hollandisse teisele katsele, siirdudes esiliigas mängiva Emmeni leeri. 

Avahooaeg uues klubis osutus ka edukaks ning Meerits kaitses klubi väravat kokku 36 kohtumises, kuid 2015-16 hooaeg tuli eestlasel põlvevigastuse tõttu vahele jätta. 

Pärast seda naases Meerits kümneks mänguks Rakvere Tarva ridadesse enne kui Soome siirdus. Viimased kaks aastat kandiski eestlane Vaasa Palloseura särki, kuid eelmisel aastal pidi ta paraku pingil istuma. 

Transi jaoks on viimase paari päeva jooksul tegemist juba teise täiendusega kollkiprite seas. Alles neljapäeval andis klubi teada, et on sõlminud lepingu 26aastase Sergei Bolgoviga. Mullu piirilinnaklubi väravat kaitsnud Artur Kotenko ning Betim Halim tänavu Narvas ei jätka. 

Loe edasi Soccernet.ee-st.