Hamidou Diallo üle Shaquille O'Neal´i lendlemas.Foto: Bob Donnan/USA Today Sports
Korvpall
17. veebruar 2019, 09:34

VIDEOD | Üle Shaquille O'Neali hõljunud kollanokk: ma ei uskunud, et sellega hakkama saan

Korvpalliliigas NBA möödub see nädalavahetuses tavapärasest veidi lõbusamalt. Läinud ööl peeti ära pealtpaneku-, kolmeste ning osavusvõistlus. 

Kõige vingemaid õhulende näitas Oklahoma City Thunderi kollanokk Hamidou Diallo, kes muuhulgas hõljus üle Shaquille O'Neali enda! Siinkohal tasub meelde tuletada läbi aegade ühe kardetuima tsentri gabariite: pikkust 216 cm ja kaalu vähemalt 147 kg. 

"Ma ei uskunud, et sellega hakkama saan," ütles Diallo vahetult pärast võistlust. Vaata nii võidumehe kui ka teiste osalejate lennukaid pealtpanekuid:

Tulises kolmepunktivõistluses noppis esikoha Brooklyn Netsi pallur Joe Harris, kes sai finaalvõistluses kirja 26 punkti. Ta jättis seljataha läbi aegade üheks paremaks viskajaks peetava Stephen Curry, kes kogu kaks silma vähem. Võistlusel osales ka vanameister Dirk Nowitzki, tema piirdus eelvoorus 17 punktiga. Vaata videost finaalvooru:

Osavusvõistluse esikoha teenis Boston Celticsi ääremängija Jayson Tatum, kes edestas finaalis tõelise imeviskega Trae Youngi. Euroopa tähtede Luka Doncici ja Nikola Jokici saagiks jäi poolfinaali jõudmine. Vaata videost hullumeelset finaali:

Tähtede mängu nädalavahetuse lõpetab tuleval ööl peetav suur matš LeBron Jamesi ja Giannis Antetokounmpo tiimide vahel.