Mario Balotelli. Foto: CHRISTOPHE SIMON/AFP
Jalgpall
17. veebruar 2019, 13:07

Super Mario on hoos: pahapoiss Balotelli kõmmutab tippliigas taas väravaid! (2)

Ilmselt ei leidu palju jalgpallisõpru, kes poleks kõmulise Mario Balotelli seiklustega kursis. Oma andekuse mitmel puhul rumalustega nullinud itaallane on taas jalgu alla saamas! 

Oma karjääri jooksul nii Itaalia kui ka Inglismaa tippsatsides mänginud Balotelli on viimased aastad pallinud Prantsusmaal, praegu kaitseb ta Marseille´ värve. 28aastasel ründajal ei lähe võrreldes mõne aja tagusega sugugi kehvasti, viimases neljas mängus on ta löönud kolm väravat. 

Alates 2016. aastat Nice´i ridadesse kuulunud Balotelli lõpetas tänavuse aasta alguses enneaegselt lepingu ning liitus Marseille´ga. Kohe esimeses mängus õnnestus tal skoorida ning viimasest neljast matšist on ta kuivale jäänud vaid ühes. Eilses 2:0 võidumängus läks itaallase kontosse teine tabamus. 

Nice´is jäi Balotelli saagiks 61 mängu ja 33 väravat. Viimase poole aasta jooksul ei õnnestunud tal seal aga 10 mängus sihile jõuda, seejärel ta klubi vahetaski.

Marseille´ võitleb Prantsusmaal ka Meistrite liiga koha nimel, 25. vooru järel hoitakse 40 punktiga neljandat kohta. Kolmas ehk Euroopa tippliigasse viiv positsioon on kuue silma kaugusel. 

Erinevate lollustega hakkama saanud Balotelli oli aastaid väljas Itaalia koondise vaateväljast. Mullu, pärast neljaaastast pausi, andis talle võimaluse peatreener Roberto Mancini. Sõprusmängus Soome vastu õnnestus tal ka värav lüüa.