Gert Kullamäe allkirjastab lepingu Kadrina Karudega. Vasakul mänedžer Raivo Tribuntsov, paremal treener Andres Sõber.Foto: Tiit Tamme
Korvpall
17. veebruar 2019, 17:56

TAGASITULEK: Gert Kullamäe naaseb Andres Sõbra käe alla ja hakkab mängima teises liigas! (5)

Eesti korvpallimeistrivõistluste teises liigas osalev Kadrina Karud sõlmis täna lepingu Gert Kullamäega, kes teeb mängijana tagasituleku!

47aastane Kullamäe lõpetas tippspordiga kümme aastat tagasi Tartu Rockis ning sai seejärel sealse meeskonna esmalt abi- ja seejärel peatreeneriks. Tänavust hooaega alustas ta Tallinna Kalev/TLÜ juhendajana, kuid lahkus sealt poolte kokkuleppel.

Kadrina meeskonna treener Andres Sõber ja mänedžer Raivo Tribuntsov tegid hiljuti Kullamäele ettepaneku uuesti ketsid jalga tõmmata ja kauane Eesti koondislane nõustus sellega!

"Mul omal hakkab ring täis saama ja on väga hea meel mõne mehega, kellega sai seda ringi alustatud, nüüd lõpetama hakata," viitas Sõber asjaolule, et juhendas Kullamäed 29 aastat tagasi TPedI meeskonnas.

"Gerdi-sugune mees on meile poolteiseks või kaheks kuuks naelapea pihta, poistele suurteks eeskujuks! Parema meelega näeksin tiimis muidugi ühte teist Kullamäed, aga lepin ka Gerdiga," lisas Sõber talle omase mahlakusega, viidates Gerdi pojale Kristian Kullamäele.

Gert Kullamäe nentis, et ei uskunud säärast sündmuste käiku. "Mul on hea meel, et Raivo ja Andres annavad mulle võimaluse olla jätkuvalt meelisala juures, ning võrreldes viimaste aastatega hoopis teistsuguses võtmes. Olen taas spordi avastanud, hakanud end liigutama ja saan niimoodi ka kodust välja!" rääkis kogenud mängumees.

Tema come-back langeb kahtlaselt ühte aega lähenevate koondisemängudega... "See on ainult kokkusattumus," naeris ta, et Tiit Sokult koondisekutset ei oota.

Avalöögi teeb Kullamäe teisipäeval kell 17.55 Kristiine pallimängude majas algavas kohtumises TTÜ Korvpallikooliga. Karud hoiavad A-alagrupis liidrikohta 10 võidu ja 1 kaotusega. Sõbra sõnul on eesmärk tõusta järgmiseks hooajaks esiliigasse.