Mohamed Salah (palliga) ei suutnud Bayerni kaitsjat David Alabat üle mängida.Foto: AP/Scanpix
Meistrite liiga
19. veebruar 2019, 23:56

MEISTRITE LIIGA | Liverpool ei suutnud Bayernit murda, ohtralt peale kõmmutanud Barcelona jäi samuti kuivale

UEFA jalgpalli Meistrite liigas lõppesid mõlemad teisipäevased kaheksandikfinaalide avakohtumised 0:0 viigiga. Liverpool ei saanud kodus jagu Müncheni Bayernist, Lyonis suutis sealne Olympique Barcelona samuti nulli peal hoida.

Liverpooli ja Bayerni kohtumises oli koduvõistkonnal esimesel poolajal mitmeid häid võimalusi juhtima minna, aga olukordi ei suudetud väravaks realiseerida. Eriti oli hädas Senegali koondislane Sadio Mane. Teisel poolajal mäng rahunes.

Keskkaitsjate Virgil van Dijki ja Dejan Lovrenita mänginud Liverpool suutis Bayerni ründeliini vaos hoida. Saksamaa klubi tegi üheksa pealelööki, millest läks raami vaid üks. Liverpooli 16 pealelöögist läks raami kaks.

Lyoni ja Barcelona heitluses tegid Barcelona mängijad koguni 25 pealelööki (neist viis raami), Lyoni vastavad näitajad olid vastavalt viis ja kaks.

Kordusmatšid peetakse 13. märtsil Münchenis ja Barcelonas. Ükskõik millise skooriga võit viiks edasi Bayerni ja Barcelona, väravatega viigid Liverpooli ja Lyoni. Kui normaal- ja lisaaeg jäävad 0:0 viiki, lüüakse penalteid.

Ajalugu vaadates on selge eelis Bayernil ja Barcelonal. Statistikaportaal Gracenote asetab nende võimalused edasi pääseda 65,4 protsendi peale.