Anthony Martial. Foto: AP/Scanpix
Kõmu
21. veebruar 2019, 11:05

TÜHI JUTT VÕI TÕDE? Rasedat naist petnud Unitedi staar: kahetsen, enam seda ei juhtu

Manchester Unitedi ründetuus Anthony Martial palus kolmapäeva õhtul avalikult oma kihlatult vabandust, et ta oma lapseootel kaasa kõrvalt teistele naistele keelt kõrva ajas. 

Prantslane postitas Instagrami pildi, kus ta on koos naisega ning palus saatetekstis ka vabandust: "Ma soovin vabandada oma sugulaste, imeilusa perekonna ning eelkõige oma kihlatu ees kogu kahju eest, mis ma viimaste kuude jooksul olen neile põhjustanud. Olen teinud vigu ja kahetsen neid ning kinnitan, et neid enam ei juhtu."

Mida Martial tegi?

Manchester Unitedi ääreründaja kohtus eelmise suve alguses ühes Pariisi ööklubis 20aastase modelli Malika Semichiga. Nädal hiljem jõuti juba nii kaugele, et üheskoos ööbiti odavas Pariisi äärelinna hotellis, mille öö maksis alla saja euro. Martiali ühe nädala palk on umbes 200 000 eurot.

Kõik algas siiski tantsuga, kuid jalgpallur otsustas juba järgmisel hommikul asjaga edasi minna. „Alguses tulid süütud sõnumid ja totakad selfie'd,“ selgitas Malika mõne aja eest The Sunile.

Kuid Martial viis vestluse kiiresti järgmisele tasemele, paludes naisel saata endast alasti fotosid. „Lõpuks ta küsis, kas olen huvitatud kolmekast. Teadsin, et tema sõbratar on rase, aga proovisin sellest mitte välja teha. Suhtlesin temaga, sest ta meeldib mulle väga. Tegelikult teadsin, kui vale see kõik on.“

Nüüd jutustas ta Daily Starile, et on siiamaani hämmingus, et Martial ta nii odavasse hotelli viis. „Pean ütlema, et olin hotellivalikus vägagi üllatunud. See polnud eriti kena ja paistis pigem odav. Teadsin, millistes hotellides ta muidu ööbib. Eks ma sain mingil määral ka aru: ta ei tahtnud, et meid koos nähtaks.“

Martial ja Malika kohtusid juuni alguses, kui jalgpallur oli just välja jäänud MMile sõitvast Prantsusmaa koondisest. Samal ajal ootas tema sõbratar Melanie Da Gruz last, kes sündis suve keskel ja sai nimeks Swan.