Foto: Treyarch / Activision
Esport
21. veebruar 2019, 15:39

HÄBEMATU LÜKE: „Black Ops 4“ arendajad lisasid mängu raharöövlitest loosikastid

„Call of Duty: Black Ops 4“ ilmus eelmise aasta oktoobrikuus. Nüüd, neli kuud hiljem otsustas arendusstuudio Treyarch, et aeg on küps ning lisas oma mängu raha eest lunastatavad loosikastid. 

Kuigi üldjuhul peituvad virtuaalsetes kastides kosmeetilised esemed mängija karakteri või relvade tarbeks,on sinna lisaks peidetud ka spetsiifilised relvad, mis soodustavad mängusiseste kogemuspunktide teenimise kiirust.

Eurogameri ajakirjaniku kogemusest võib välja lugeda, et mitte ainult ei avaldata mängijatele erinevate esemete saadavuse tõenäosust, vaid neid kostitatakse ka korduvate auhindadega.

Tagatipuks annavad kogemuspunkte mõjutavad relvad neid omavatele mängijatele teatud eelise. Samuti on taunitav asjaolu, et mullu detsembris sai neid relvi niisama osta, nüüd aga vaid loosikasti kaudu omistada. 

Isegi tulihingelisemad „Black Ops 4“ fännid pole Treyarchi otsustega rahul. Õli valab tulle asjaolu, et umbes 60€ eest soetatav mäng pakub liiga palju võimalusi selle eest veelgi rohkem raha välja käia: lisakaarte pakkuv hooajapääse, eraldiseisvad mikromaksed ning eelnimetatud kastid.

Üks loosikast maksab pisut üle 2€.