Diego SimeoneFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
23. veebruar 2019, 11:19

Atletico treenerit Simeonet võib "munad pihku" žesti tõttu oodata diskvalifitseerimine?

Mõne päeva eest peetud jalgpalli Meistrite liiga mängus Torino Juventusega tuli Madridi Atletico väravaid kaua oodata, aga kui need viimasel veerandtunnil löödi, tähistas peatreener Diego Simeone teist kolli kogu südamest. Liigagi emotsionaalselt.

Ta haaras munad pihku ja see liigutus tekitas üle maailma suurt vastukaja. Itaalia ajalehe La Gazzetta dello Sport teatel võib UEFA halvemal juhul Simeone diskvalifitseerida. Vaata Simeone tähistust:

Lehe hinnangul on olemas kolm võimalikku stsenaariumit. Halvimal juhul algatab UEFA kohtuniku ja delegaadi raportite ning meedias ilmunud video ja piltide põhjal uurimisprotseduuri, mille korral oleks raske karistust mitte määrata - lehe hinnangul tooks "sündsusetu käitumine" kaasa kordusmänguks diskvalifitseerimise.

Teisel juhul annaks UEFA mängu delegaadile ülesande teostada põhjalikum analüüs ja seejärel otsustada, kas algatada uurimine või mitte. Ning kolmandaks jätaks UEFA juhtunu tähelepanuta, liigitades selle Simeone poolt "enda personaalse väljendamise" vms alla.