Estelle Morain käis samuti kurikuulsal peol. Foto: Instagram
Kõmu
24. veebruar 2019, 13:10

LÄBU! Liverpooli äss korraldas alaealistele joomingu ja jäi julmalt vahele (6)

Nathaniel Clyne peab neil päevil kõvasti oma elus tehtud valikuid selgitama. Liverpooli jalgpallur, kes praegu laenulepinguga Bournemouthis mängib, korraldas Marbellas raju peo.

The Sun kirjutab, et 27aastane jalgpallur kutsus peole seitse oma sõpra ja üheskoos joodi kõvasti alkoholi ja tarvitati viimasel ajal ühe populaarsemaks muutuvat naergaasi.

Kohale kutsuti ka kaheksa õrnema soo esindajat, kelle seast leidis ka kõigest 16- ja 17aastaseid piigasid. Levivad jutud, et Clyne magas mitmepäevase joomingu käigus mitme naisega, kellest üks on sotsiaalmeediakuulsus Estelle Morain.

 
 
 
View this post on Instagram

caution ⚠️ : slippery when wet 🔫✨ bikini set : @kulanikinis 💘💦 #marbs

A post shared by E$$TELLE 🔥 | LDN (@estellemorain) on

Samal ajal mängisid Inglismaal omavahel just Liverpool ja Bournemouth. Clyne ei saanud kaasa teha, sest klubidevahelises laenulepingus on kirjas, et Liverpooli vastu ei tohi teda kasutada.

„Üks tüdruk puhkes Marbellasse jõudes nutma. Ta arvas, et tegemist on romantilise reisiga, aga siis nägi ta teisi kohale tulnud naisi,“ rääkis allikas The Sunile. „Jalgpallur raiskas lennupiletitele, villa üürimiseks, söögiks ja joogiks tuhandeid eurosid. Keegi ei suutnud uskuda, et ta on jalgpallur, sest pigem jättis ta mulje, et pidutseb iga päev!“

Clyne ei mõelnud oma plaani absoluutselt läbi, sest kõik kaasa kutsutud teismelised tüdrukud postitasid sotsiaalmeediasse hulga fotosid ja videosid. Sealt on ka näha, et muuhulgas tarbiti tervisele ohtlikku naerugaasi.