Renee Teppan rünnakul. Foto: Andrzej Juchniewicz/cev.lu
Võrkpall
28. veebruar 2019, 09:29

Eesti võrkpallikoondislane tegi Meistrite liigas jõhkralt hea partii ning pääses tänu ropule õnnele ka veerandfinaali

Võrkpalli Meistrite liigas tegi hiilgava partii Renee Teppan, kes vedas oma koduklubi Belchatowi Skra 3:0 (27:25, 25:23 31:29) võidule Berliini Recyclingu üle. 

Tegemist oli D-grupi viimase matšiga, Skra lõpetas alagrupiturniiri kolme võidu ja kolme kaotusega, mis andis teise koha. Pärast võitu jäid Belchatowi mehed aga ootusärevalt jälgima teisi kohtumisi. Neil oli vaja et Moskva Dünamo ei võidaks Toursi või et Zaksa jääks alla Civitanova Cucine Lubele. 

Dünamo meeskond meie mehe koduklubile vastu ei tulnud, kuid liigarivaal Zaksa suutis 2:0 eduseisu ning kolmanda geimi 24:20 eduseisu maha mängida, mistõttu pääses Meistrite liigas kaheksa parema sekka just Belchatow. 

Igatahes tegi Teppan täna oma karjääri ühe vingeima partii. Tema arvele jäi üleplatsimehena 23 punkti, sealjuures realiseeris ta 27st tõstest koguni 20 ehk 74%. Lisaks läks servijoone tagant kirja kolm ässa ja kõigest kaks viga. Eestlase efektiivsusnäitaja oli +20.  

Veerandfinaalidesse jõudsid tänavu Kaasani Zenit (Venemaa), Lube (Itaalia), Peterburi Zenit (Venemaa), Gdansk (Poola), Perugia (Itaalia), Chaumont (Prantsusmaa), Moskva Dünamo (Venemaa) ning Belchatowi Skra (Poola). Veerandfinaalpaarid loositakse reedel.