Barcelona mängumees Kevin Pangos (vasakul) Gustavo Ayoni üle mängimas. Foto: EPA/Scanpix
Korvpall
2. märts 2019, 00:20

VIDEO | Madridi Real hävis Barcelonale ka korvpalli El Clasicos

Korvpalli Euroliigas tõmmati reedel joon alla 24. mängudevoorule. Edu saatis sedapuhku Müncheni Bayerni, Moskva CSKA ning Barcelona mängumehi. 

Õhtu esimeses kohtumises oli Bayern võõral väljakul 89:75 üle Podgorica Buducostist. Võitjate tulemuslikuim oli Vladimir Lucic 18 punktiga, Danilo Barthel toetas teda 16 silmaga. Buducosti parim oli 19 punkti visanud Edwin Jackson. 

Päeva teises kohtumises alistas Moskva CSKA samuti võõrsil Piraeuse Olympiacose 97:81. Venelaste mängumasinat vedas Cory Higgins 18 punktiga, Nando de Colo lisas 16 ning Sergio Rodriguez 15. Olympiacose parim oli Zach Leday 21 punktiga.

Ajalooliseks osutus õhtu ka Kyle Hinesi jaoks, kellest sai alles neljas mängija Euroliiga ajaloos, kes pannud karjääri jooksul vastastele 200 kulpi. Enamat on suutnud vaid Alex Tyus (207), Bryant Dunston (213) ning Fran Vazquez (249). 

Viimases kohtumises läksid vastamisi Madridi Real ning Barcelona ning see kohtumine lõppes samasuguse resultaadiga nagu kolmapäevane jalgpalli El Clasico. Barcelona võitis 77:70. Nende parim oli Ante Tomic 22 punktiga, Reali tulemuslikuim oli Rudy Fernandez 15 silmaga.

Kohtumine oli Barcelona meeste jaoks seda erilisem, kuna mängu eel tõmmati lae alla ka nende legendi Juan Carlos Navarro #11 mängusärk. 

Euroliiga tabeliseis:

Standings provided by Sofascore LiveScore