Karol Mets. Foto: Martin Ahven
Jalgpall
3. märts 2019, 09:59

ÜLEMINEK ÕHUS? Klubivahetusele mõtlev Karol Mets jäeti peatreeneri poolt koosseisust välja

Eesti koondislase Karol Metsa koduklubi NAC Breda kaotas laupäeva õhtul Hollandi kõrgliigas 1:4 Vitessele. Eestlaste jaoks on mänguskoorist palju olulisemad aga peatreener Mitchell van der Gaagi sõnad enne kohtumist. 

Nimelt andis juhendaja mõista, et Mets soovib klubi vahetada, mistõttu ei kaasanud ta eestlast koosseisu. "Ta sõnas, et tema vastu tuntakse huvi. See aga tähendab, et ta mõtleb üleminekule, mistõttu teda täna polegi meeskonnas," vahendab vi.nl peatreeneri sõnu. 

Praegusel hetkel püsib üleminekuaken lahti veel Skandinaavias, kus liigahooaeg veel alanud pole. Just Norras sai Metsa karjäär ka tuule tiibadesse. Aastatel 2015 - 2017 esindas ta Vikingi värve, kelle eest käis kolme aasta jooksul platsil 83 kohtumises. 

Bredaga liitus eestlane 2017. aasta suvel ning on pooleteise aastaga klubi eest kaasa löönud 42 kohtumises, lüües ka kaks väravat. Pärast 24 vooru leiab Breda kindlalt tabeli viimaselt realt. Lähim rivaal on neist viie silma kaugusel, automaatne kõrgliiga koht jääb juba kaheksa punkti kaugusele. 

Standings provided by Sofascore LiveScore