Spordiblogi

Mart Treial | Ärgem vaadakem veel Eesti suusatamisele hauaplatsi valmis (22)

LISA KOMMENTAAR

Mihkel8. märts 2019, 21:44
Aus mees või naine,ebaaus mees või naine.Kes on kes,kuidas seda teada saada.Vett pidavalt.Ilmselt yles tunnistades.Veel pole hilja.Siis saab ka andestada.Kui oli aus mäng,polegi midagi andestada.
Mäng Aus4. märts 2019, 13:35
Kui tehti rahapesu, siis oli tõsi seegi, et raha tõepoolest ei haise, sest raha on vaid pealtnäha süütu vahend. Haisevad siiski tegijad,kes rahaga hulluks lähevad. Eesti suusatamine elab samuti edasi, kuid nö. pingevabamalt - oleme täpselt nii tugevad kui tulemused näitavad. Alaver ja & üritasid olla kuulsusejanused hauakaevajad endale, mitte suusatamisele.
Kristiina4. märts 2019, 03:22
See kärp on ka team haanja liige ja olümpia sähvatus jäi sellesse 3 aastasesse perioodi ning nüüd äkki null. Rehemaa.. Meediat süüdistada on kohatu. õhtuleht ka juba refi võimu lõhna tundes muutub tolerantseks..
Isamaalane3. märts 2019, 20:29
Ei taha ka uskuda, et see on Eesti suusaapordi surm. Ilmselt on asi ülespuhutud nagu meil ikka. Dopingut on kasutatud paljudes riikides, isegi Norras. Aga nende suusasport elab ja veel kuidas. Piinlik asi muidugi, aga et surm, ei usu. Aga ühest asjast ma ei saa aru. Miks pidid suusaspordi etturid dopingut kasutama? Oleks tegu MM või OM medalitega, võiks ju aru saada. Aga kui kuulud kuuekümnendate hulka, siis miks küll? Rumal tegu, paljud saavad kannatada, mõne mehe karjäär lõpeb, aga eks nad ise tea, millega riskisid. Aga et eesti suusaspordi surm, seda ei usu.
veri on paksem kui vesi3. märts 2019, 15:06
nujah3. märts 2019, 14:10
Tartu Maraton nimetatakse nüüd ümber: Punane Triip!! Haiglakohtade arv maratoni ajaks väheneb ja kõigile tasulistele klientidele võimaldatakse extra verevahetus meditsiinilise personali silme all, aga mitte nurgatohtrite poolt ja seda kõigest maksumaksja minimaalse pikenemise eest, kes haigla ukse taha ootele jäid seoses ravijärjekordade pikenemisega extra olukorras. Boonuseks abivajajatele on iga voodi külge kinnitatud suursportlase lipik, kellega on õnnestunud sama voodit jagada! Ainuüksi suure sportlasega voodi jagamine peaks tõstma ravi vajava ellujäämisvõimalusi vähemalt 40%!
Õige jutt.Kui vaja toome lätist juurde suutatajaid.3. märts 2019, 13:39
Juku3. märts 2019, 12:55
Eesti suusatamine sai jah tagasilöögi, aga mitte selles kontekstis nagu lumehelbeke jahvatab. Peale sellist ristilöömist, ei taha keegi eriti enam riskida. Kui ei kasuta samu keelatuid aineid, mida tippsuusatajad kasutavad, siis ainus väljund ongi viimastele kohtadele sõita. Milleks siis üldse kui riigiti on reeglid ja suhtumine erinev. Kui isegi praegu väikse veredopingu pealt saavutati kohad +30-s, siis täiesti ilma on kohad veel hädisemad. Reaalsus on see tegelikult. On kaks valikut: oled viimane - oled naerualune, kasutad midagi, jääd vahele oled ikka naerualune. Kõik noored suusatama :D
Meil on isegi hauaplaat tellitud, platsist ja august rääkimata. Peielised veel kutsumata.3. märts 2019, 12:48
??3. märts 2019, 12:47
sama võiks küsida ju ükskõik millise tippsportlase kohta. Kui tõestatud pole, st vahele võetud/jäänud ei ole on kindlasti! aus ja puhas sportlane. Tglt sellised vahelejäämised heidavad kogu spordile väga kahtlast varju, mitte ainult eesti sportlastele.
??3. märts 2019, 12:44
meie kutid pidid välismaale rändama, et mingi dopinguarstiga kontakti luua, aga need, kel kodus võib olla sama asi toimub ju vahele ei jäägi. Arvata võib, et veredopingut tarvitatakse palju ja oma asi, kas usud v ei usu, et näiteks norrakad kõik puhtad on. Kui vahele ei jää v ise üles ei tunnista, siis tõestada vere vahetamist ju ei saa.
Usume norra3. märts 2019, 12:41
Mitte ainult Eesti suusatamise hauaplats,maailma suusatamise hauaplats.Miks peaks keegi enam suusatamist vaatama kus puhtad ees patused sörkides järgi???Miks peaks veel keegi viitsima suusaspordiga tegelda kui isegi dopinguga ei saa "puhtaid" kätte?? Aajakirjanikud tehke oma tööd korralikult ja pakkige see anomaalia lahti.Põlve otsas nokitsejad oli see punt kes kätte saadi,prahikalad.
Naaber3. märts 2019, 12:38
Jap nii on!Algo jutt on õige! Vaadake enda ümber olevaid inimesi kes on pürginud tippu poole...paljud on loobunud sponsorite tõttu,neid pole lihtsalt...vigastused...karm..karm on sportlase elu ja karmim kui veel kuskile jõudnud oled.Ootused lootused -nad ise ka ju ootavad endilt paremaid tulemusi...kahjuks on igasugune negatiivsus optimismi surm! SEDA VIIMAST ON NEIL VAJA!
Juku3. märts 2019, 12:37
Maksame igale Eesti astmaatikule 5000 eurot kuus ja paneme nad suusatama
Jorma3. märts 2019, 12:31
Seal võrkpallis on ka Reformierakonna karvane käsi. Ei arva sellest Cretust midagi.
Amma, Töör3. märts 2019, 12:25
Eestis on suusatamine tänu aeg-ajalt esinevetaele lumistele talvedele ikka olemas, kuid profitasemel tuleks kindlasti loobuda. Ei ole ju meil ei erilisi andeid näha, ega ka tugevalt rahastastud dopingulaboreid, nagu seda on edukatel suusamaadel.
Sallivuslastele3. märts 2019, 12:22
on siiski kõige olulisem kõik maasse trampida ja vihata.
Kõik3. märts 2019, 12:17
--sponsorrahad võrkpallile!Ja eestlased saavad jälle palju positiivseid emotsioone
Muki3. märts 2019, 12:00
Kuule Treial. Kas sa ikka saad aru, et sisuliselt võrdub suusaprofessori süsteem kuritegeliku ühendusega ja siin artiklis astutakse justkui selle kaitseks välja? Mine istu Deivili kõrvale maha ja vii ennast ajalooga kurssi ja muidugi, pese hommikuti silmad ära ja kirjuta artikleid kaine peaga. Siis peaks tulema ka tark jutt.
Riho3. märts 2019, 12:00
Hauaplats vaadati juba aastal 2011 valmis .Peale seda on ainult skandaalid ja advokaatide osavus ,kes on avastanud augud protseduuri ja reegli vahel .Millega on suudetud nii Veerpalu kui Šmigun puhtalt välja tuua .Aga kas nad tegelikult ka puhtad on ?
ätt.3. märts 2019, 11:56
Meie mehed ise kaevasid haua valmis mis platsist siin rääkida-muld peale ja asi tahe ! Teisest küljest,et keegi meie asjapulkadest ei teadnud ega aimanud dopingu kasutamist on samuti natuke lihtsameelne jutt !
Jaan3. märts 2019, 11:42
Mida on vaja Mart Treialile veel tõestuseks, et ilma dopinguta pole kunagi Eesti suusatamist olnud? Mine küsi siis vähemalt Devil Tserpi käest kui endal nupp ei noki.