Janari JõesaarFoto: Martin Ahven
Korvpall
6. märts 2019, 12:19

Jõesaare debüüt Tenerife eest lükkub ilmselt veelgi edasi

Üle-eelmisel nädalal Hispaania korvpalliklubiga Tenerife lepingu sõlminud Janari Jõesaar peab uues meeskonnas debüüdi tegemist ilmselt ootama nädala lõpuni.

Jõesaar vigastas eelmisel nädalal Tenerife treeningul varvast ja jäi seetõttu eemale laupäevasest koduliiga mängust Zaragozaga. Täna kohtutakse võõrsil Meistrite liiga kaheksandikfinaali esimeses matšis Patrase Promitheasega. Juba esmaspäeval reisiti kodusaarelt Barcelonasse, kust teisipäeval liiguti edasi Kreekasse.

Jõesaar ütles esmaspäeval pärast meeskonna treeningut Õhtulehele, et ta sõidab tiimiga Patrasesse. "Lähen kaasa, aga jäi jutt, et ma seal tõenäoliselt veel ei mängi," lausus Jõesaar.

Tema seisundit hinnatakse päev-päevalt, eestlasest ääremängija kipub mõistagi juba võitlusse. Ta loodab, et on mänguvalmis järgmiseks Hispaania liiga heitluseks, kus võib vastamisi minna kaks eestlast - Tenerife võõrustab pühapäeval naabersaare Gran Canaria meeskonda, kelle ridadesse kuulub ka Siim-Sander Vene. Tõsi, pühapäevases liigamängus jäi Vene peatreener Victor Garcia tosinamehelisest valikust sootuks välja.