Doping

DOPINGUSKANDAAL | Austria suusaliidu president kahtlustab dopingusaagas vandenõu (12)

LISA KOMMENTAAR

Arne7. märts 2019, 06:19
Rumalad olete, kui on astmaatik, mida ta peab üles tunnistama, et olen astmaatik. Norralased tabasid ära, et astmaatikuist sportlasi saab dopingu vabalt ÄRA KASUTADA. Eks keelake astmaatikuil sportimine ära-võrdõiguslaste kisa tõuseb taevani ja on ebaõiglane ka.
v5. märts 2019, 11:33
Eestlase advokaat jättis tegemata selle ,et ei hankinud ravimiametist vere laskmise luba, kaasanud geneetiku, et tegu oli kiire ja ülivajalikku toimunguga. Te suudate iga seaduse pea peale põõrata, teie ootate kui midagi juhtub, siis turvatunne vedas seekord alt. Võib -olla advkaadile jätsite tasumata, see solvus, nagu ülelaskmisest on saanud eestis epidemia. Karistada pole vaja , aga uued inimseadused vaja vastu võtta, neid vaesekesi karistab juba üksteise kättemaksuhimu nii sõnas kui ...
aada5. märts 2019, 11:19
Eks ta kole ole jah, tuli juhiti viimaste kohtade saavutajate peale ja astmaatikud panevad oma rohtude peal ikka esimeste hulka. Kentsakas sport, kui ikka on sport?!
Jorma5. märts 2019, 10:06
Mida kuradit? Uskuda Jelena Välbet, kes peale dopingu pole muud söönudki. Kuidas siis seda seletaksite, et osa venelasi olid ju ikkagi astmaatikutest ees? Proovige ikka terve mõistusega asja võtta.
seletus5. märts 2019, 09:57
Kahe dopinguäritsejate grupi ilmselt omavaheline konkurentsivõitlus. Lihtsaim variant vastasest vabaneda ja nende turuosa endale hõivata on nende peale koputada. Sinna kuhu vaja.
Selline jutt5. märts 2019, 09:44
Jelena Välbe väga tabav kommentaar Seefeldis kuldmedali võitnud suusatajate kohta oli umbes selline: " Oleks justkui Norra meistrivõistlused, kuid rõõmu saab tunda, et Venemaa suusatajad saavutasid TERVETE SPORTLASTE klassis esikohad. Venemaa sportlastel pole ühtegi eriluba ravimite kasutamiseks. Norra kullavõitjatel on need eriload erinevatele ravimitele kõigil. Tegu oleks justkui aktsepteeritud ravimikasutusega et mitte öelda Dopinguga. Edaspidi vist peakski sellise teadmisega Norra võite käsitlema, et astmaatikud ja muude tõbedega Norrakad on tugevamad kui terved teiste riikide sportlased
astmaatik5. märts 2019, 08:38
Mingid daunid pumpavad verd, meie paneme 15km distantsil kõigile minutiga...
Mait4. märts 2019, 22:05
See on suurte tegijate soov juhtida teema väiksematele,et ise rahus edasi ,,minna,,!
Katrin4. märts 2019, 21:50
Kui meie suusatajaid poleks otse teolt tabatud, poleks nad mitte kunagi vahele jäänud. Nagu ka eelmistel kordadel, mil kõike eitati ja vassiti A ja B proovidega ning tehti inimestele osavat ajupesu a'la meie usume Andrusesse!
süsimust iroonia4. märts 2019, 21:37
oi kuidas nad küll kõik kiusavad suusatajaid, fis'i, suusaliitusid ja isegi määrdemeistreid. terve maailm on justkui üks mees koondunud suusatamise vastu! :DD loomulikult oli avalikustamine meelega ajastatud mm'i ajaks. et mitte mingit mahavaikimist ei oleks!
kui on vandenõu4. märts 2019, 21:11
on ka kasusaajad. Muidu poleks asjal mõtet
Kommentaar.4. märts 2019, 21:04
Kutsun Norra ja Rootsi sportlasi ennast üles andma. Kui teevad seda, siis ei ole nende peale nii pahane.