Margus ja Heather Hunt koos lastega.Foto: Instagram / @mrsheatherhunt
NFL ameerika jalgpalli liiga
7. märts 2019, 10:25

Margus Hundi abikaasa: sõnadega pole võimalik kirjeldada, kui uhke ma selle mehe üle olen (21)

Ameerika jalgpalluri Margus Hundi abikaasa Heather väljendas mehe uue profilepingu üle ülimat rõõmu.

Mullu Indianapolis Coltsi särgis oma karjääri parima hooaja teinud Hundist sai hooaja lõpus vabaagent, kuid USA aja järgi üleeile teatas Colts, et koostöö kaitsemängijaga jätkub. USA meedia andmetel sõlmiti kahe aasta pikkune kontraht, mis toob eestlasele sisse lausa 9–10 miljonit dollarit. 

"Jumal on hea!" alustas Heather Hunt emotsionaalset Instagrami postitust. "Sõnadega pole võimalik kirjeldada, kui uhke ma selle mehe üle olen. Ta on väga pikka aega kõvasti vaeva näinud, et oma karjääris siia punkti jõuda.

Oleme väga põnevil ja õnnistatud, et saime veel ühe võimalusse Indysse (Indianapolis - M.T.) tagasi tulla. Tänan Coltsi klubi ja fänne, et nad minu abikaasasse usuvad.

Tänan sõpru ja perekonda kõigi palvete ja toe eest, mida nad selle hullumeelse ja põneva elupeatüki vältel on meile pakkunud. Tänan jumalat abikaasa õnnistamise ja kaitsmise eest.

Ja lõpetuseks tänan loomulikult sind, Margus, et oled aastaringselt väsimatult pere heaks töötanud ja olnud kõige imelisem issi ja abikaasa isegi pärast pikki treening- ja mängupäevi. Armastan sind rohkem kui sa iial tead ja olen väga põnevil seda seiklust koos sinuga jätkama!"