Reali kapten Sergio Ramos (vasakul) ja president Florentino Perez.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
7. märts 2019, 18:10

TERAV KONFLIKT | Sergio Ramos Reali presidendile: maksa, ja ma lahkun! (1)

Tiitlit kaitsnud Madridi Reali väljalangemine jalgpalli Meistrite liigast lõi teisipäeva õhtul kired meeskonna riietusruumis tõeliselt lõkkele, peaosa etendasid staarkaitsja Sergio Ramos ja klubi president Florentino Perez.

32aastane Ramos oli mängu kollaste kaartide tõttu vahele jätnud, kuid läks koos pärast lõpuvilet koos meeskonnakaaslastega riietusruumi. Väljaande As teatel ootas neid seal juba Perez, kes heitis jalgpalluritele ette kehva suhtumist ja mängus endast mitte kõige andmist. President läks nii kaugele, et kasutas ka väljendit "häbistav".

Sel hetkel astus vahele Ramos, kes süüdistas omakorda Perezit ja klubi juhatust kehvas planeerimises ja ebaõnnestunud hooajas. Tuliseimal hetkel teatas meeskonna kapten: "Maksa mulle, ja ma lahkun!"

Presidendile otse silma vaadates jätkas Ramos: "Olen selle embleemi, selle klubi ja isegi sinu heaks andnud endast kõik!"

Vahejuhtumi tunnistajaks oli terve meeskond.

As'i väitel siirdus Perez riietusruumist Santiago Bernabeu staadioni kontorisse, kus Reali juhatusega arutati olukorda kella kaheni öösel. Laual olid erinevad variandid alates peatreener Santiago Solari kohesest vallandamisest ja Jose Mourinho tagasitoomisest.