Kaia Kanepi.Foto: WILLIAM WEST
Tennis
8. märts 2019, 08:36

Kanepi näitas ülitugeval turniiril rootslannale koha kätte (3)

USAs mängitaval tugeval Indian Wellsi tenniseturniiril on teises ringis kaks eestlannat: kui Anett Kontaveit sai vabapääsme, siis Kaia Kanepi (WTA 86.) alistas möödunud ööl Johanna Larssoni (WTA 76.).

Tund ja 11 minutit kestnud kohtumises olid Kanepi võidunumbrid 6:2, 6:2. Esimese seti keskpaigast teise seti keskpaigani murdis eestlanna sealjuures viis korda järjest rootslanna servi. 

Teises ringis kohtub Kanepi Julia Görgesiga (WTA 15.), matš algab homme (hilis)õhtul või ülehomme öösel. Kuigi sakslanna on maailma edetabelis meie naisest mitu kohta kõrgemal, ei pea kihlveokontorid Görgest mängu suureks soosikuks. Kanepi ja Görges on omavahel kohtunud viis korda, eestlanna juhib 3:2.

Kontaveit (WTA 21.) madistab Rio olümpiavõitja Monica Puigiga (WTA 58.). Naised on teineteisega mänginud kaks korda, tänavu Sydneys võitis Kontaveit, mullu New Havenis Puig. Ka see matš peetakse homme (hilis)õhtul või ülehomme öösel.

Indian Wellsi WTA-turniiri auhinnafondiks on veidi üle kaheksa miljoni euro. Naiste poolelt on võistlusel kaasa tegemas maailma edetabeli 23 esimest valgepallurit.