Dirk Nowitzki.Foto: Patrick Smith/AFP
Korvpall
9. märts 2019, 11:12

Dirk Nowitzki kuldsed sõnad: tundub, et tänapäeval on sotsiaalmeedias "like´ide" kogumine olulisem kui võitmine

Korvpalliliigas NBA jäi Dallas Mavericks läinud ööl võõral väljakul 106:111 alla Orlando Magicule. Kaotatud matši järel lausus legendaarne Dirk Nowitzki kuldsed sõnad. 

"Mulle tundub, et tänapäeval pole võitmine enam nii oluline kui see, et koguda "like´e", näha hea välja ja hankida jälgijaid Instagramis ja Twitteris," vahendab Bleacher Report 40aastse Nowitzki sõnu. 

Sama väljaanne postitas sakslase öeldu ka Instagrami. Seal leidis Nowitzkit võimaluse tögada tiimikaaslane Luka Doncic. "Sa ise ei oska sotsiaalmeediat kasutadagi," kirjutas 20aastane sloveen.

Pole suur saladus, et Dallas üritab hooaja lõpus võimalikult palju mänge kaotada. Põhjus lihtne: tulevaks draft´iks saada soodne loos. 

Viimases kohtumises Orlando vastu viskas Doncic meeskonna parimana 24 punkti ja hankis 8 lauapalli. Nowitzki lisas 15 silma. Võitjate poolelt tõi Nikola Vucevic 20 punkti ja 13 lauda. 

Kurva uudise sai endine Kalev/Cramo mängumees Isiah Brisoce, kelle tuvastati parema põlve meniski rebend. Praegu pole veel teada, kas Orlando pallur peab operatsioonile minema või mitte, kuid tõenäoliselt on hooaeg lõppenud. 

NBA läinuöiste matšide tulemused: