Teemu Suninen.Foto: Teemu Suninen Racing/Facebook
WRC
9. märts 2019, 12:31

Mehhiko ralli alguses katkestanud soomlane: v***u küll, kui palju võib!?

Tänavusel hooajal M-Spordis olulisse rolli tõusnud Teemu Sunineni Mehhiko ralli lõppes juba teisel kiiruskatsel, kus ta vastu kive sõitis ja katkestama pidi.

Kuulsal El Chocolate katse esimesel läbimisel sõitis 25aastane soomlane vastu raja ääres asunud teravaid kive. "Legend oli tegelikult õigesti tehtud, see oli puhtalt minu viga," vahendab rallit.fi Sunineni sõnu. 

Soomlase Ford sai lausa nõnda hullusti viga, et tänavune Mehhiko ralli on tema jaoks lõppenud. "Põhjakaitse ja muud esiosa detailid said kõvasti kannatada. Kahjustada sai ka mootor," kinnitas Suninen, et restart-süsteemis ta nädalavahetusel enam rajale ei naase. 

Uue hooaja algusega on põhjanaaber näidanud, et nii tal kui ka masinal kiirust jagub. Seda pole aga õnnestunud veel tulemuseks vorpida. Rootsi rallil oli Suninen kõrges mängus, kuid tegi sõiduvea ja pidi leppima alles 23. kohaga.

"V***u küll, kui palju võib?!" oli Suninen veel mitu tundi pärast Mehhiko ralli õnnetust enda peale pahane. Kuid ta lisas: "Igatahes alla ma ei anna, sellistest momentidest peab õppima." 

Mehhiko ralli jätkub kell 16.23, liidrikohal kihutab Sebastien Ogier, Ott Tänak on neljas.