Paul Aron oma uue masinaga.Foto: Prema Powerteam
Auto-Moto uudised
9. märts 2019, 19:51

VENNA JÄLGEDES! 15aastane Eesti vormelitalent astub karjääris suure sammu edasi (1)

Vormelisõitja Ralf Aroni (20) noorem vend Paul (15) astub tänavu karjääris suure sammu edasi, sest vahetab kardi vormel 4 masina vastu.

Mullune OK Junior klassi kardispordi Euroopa meister jätkab karjääri Prema Powerteamis, kelle ridades tuli tema vend Ralf 2015. aastal Itaalia F4 meistriks.

Paul Aron teeb tänavu samas sarjas kaasa täishooaja, lisaks kihutab ta mõnel Saksa F4 sarja etapil.

Tiimi boss Angelo Rosin: "Alati on hea teha koostööd kellegagi, kel on selja taga edukas kardikarjäär. Tal on küll palju õppida, kuid arvan, et ta sulandub kiiresti tiimi ja hakkab kohe esimestele konkurentsi pakkuma." 
 
Paul Aron: "Mul on hea meel Prema tiimiga liitumise üle. Tegin mullu väga eduka kardihooaja ja loodan teha sama ka vormeliga. Prema tundus oma võiduka teekonna jätkamiseks parim valik.

Vend, kes võitis omal ajal Premaga Itaalia F4 sarja, andis mulle tiimist ülevaate. Tänud talle selle eest. Oleks suurepärane tema jälgedes käia ja samuti tiitel võita. Ootan kannatamatult hooaja algust."
 
Itaalia F4 meistrivõistlused algavad 5. mail Vallelunga ringrajal, Saksa sari nädal aega varem.

Eelmised kolm hooaega Euroopa F3 sarjas kihutanud Ralf Aroni tuleviku kohta teab avalikkus vaid seda, et ta lõi jaanuaris käed All Road Management agentuuriga. Mis sarjas ta kihutama hakkab, pole praegu teada.