Patty Gonzalez poolkaitsja Edgar Beniteze embuses. Foto: Instagram | elpajaro23
Kõmu
10. märts 2019, 11:01

SEKSIKOLMNURK?! Paraguay klubis semmisid mängijad ning treener salaja teineteise kaasadega (15)

Paraguay jalgpalliklubi Libertad de Paraguay juhtkond on sattunud paraja portsu otsa. Nimelt varjutab nende klubi hetkel korralik armuskandaal, mille tulemusena otsustas meeskond senisele peatreenerile Leonel Alvarezile ust näidata. 

Sealse kõmumeedia andmetel oli 51aastasel Alvarezel afäär oma keskväljamootori Edgar Beniteze naise Patty Gonzalezega. Peatreener ise on seda muidugi kategooriliselt eitanud: "Kinnitan teile, et see on täielik vale."

"Minu seisukohast on kõik selgemast selgem ning ma loodan, et ka klubiinimesed suudavad selle olukorra puhtaks klaarida. Meie [Patty ja minu] vahel pole mitte midagi ning me isegi ei suhtle omavahel," jätkas ta. 

Klubi jaoks too selgitus ilmselt piisav polnud, sest praeguseks on Alvarez oma töökohustustest vabastatud. 

Patty Gonzalez:

View this post on Instagram

👙🔥🌸☀️

A post shared by Patty Gonzalez (@pattyluki) on

View this post on Instagram

☀️❤️☀️ recargando al cuerpo

A post shared by Patty Gonzalez (@pattyluki) on

Lõuna-Ameerika suhtedraamale kohaselt ei lõppe väidetav armukolmnurk aga sellega. Ühe kohaliku telesõu väitel on Alvareze enda kaaslane Johanna Garcia (31) samuti juhendajat petmas. Seda aga Libertadi ründaja Tacuara Cardozoga. 

Alvarez ning Garcia on koos olnud 2012. aastast ning nad kasvatavad ka ühist last. Eelmisest kooselust on juhendajal veel kaks last. Omal ajal Kolumbia koondis 101 korral esindanud Alvarez pole neid spekulatsioone veel avalikkusele kommentaarinud. 

Klubi esindaja Gerardo Acosta tunnistas treeningväljaku kõrval antud välkintervjuus, et "mängijad ning treenerid on omavahel konflikti sattunud", kuid ei soostunud olukorda pikemalt kommenteerima.