Sergio Ramos.Foto: JUAN MEDINA
Jalgpall
11. märts 2019, 13:43

Ramos esitas Realile väidetavalt ultimaatumi: palkate Mourinho, kaotate minu (1)

Valitseva kolmekordse jalgpalli Meistrite liiga võitja Madridi Reali tänavune hooaeg on kulgenud õnnetult. Suuri tiitleid nad ei võida, tagatipuks on lahtine ka peatreeneriküsimus.

Praegu istub Hispaania kuningliku klubi juhendajatoolil tiimi endine mängija Santiago Solari, kes palgati mullu oktoobris Realis põrunud Julen Lopetegui asendajaks. Fännide kahjuks pole ka argentiinlane suutnud klubi tulemusi suurt parandada.

Sestap spekuleeritaksegi, et Real on otsimas uut peatreenerit ning vangerdus võidakse ära teha juba sel hooajal. Vaat et enim seostatakse Madridi satsi nende endise peatreeneri Jose Mourinhoga, kes sai käimasoleval hooajal sule sappa Manchester Unitedist.

Mõte portugallase taasliitumisest Realiga ei meeldi meeskonna kaptenile Sergio Ramosele karvavõrdki. Nii teatabki Hispaania meedia, et väidetavalt olla keskkaitsja esitanud ultimaatumi: kui Mourinho saab peatreeneriks, lahkun mina klubist.

Ramose ja treeneri suhted on halvad alates Mourinho eelmisest ajast Reali eesotsas, mil meeskonna riietusruum kääris. Samuti ei meeldinud kaitsjale tõik, et portugallane kritiseeris teda korduvalt avalikult.

32aastane hispaanlane on Realis mänginud 2005. aasta suvest. Ta on klubi särgis käinud väljakul 603 ametlikus kohtumises ning on tiimiga muuhulgas võitnud neli Meistrite liigat.

Sel hooajal on Real konkurentsist pudenenud Meistrite liigast ja Hispaania karikasarjast. Kohalikus kõrgliigas ollakse 11 vooru enne lõppu kolmandad. Barcelonast jäädakse maha 12, Madridi Atleticost viie punktiga.