Foto: Capcom
Esport
11. märts 2019, 15:58

CAPCOM ON TAGASI! „Devil May Cry 5“ osutus stuudio jaoks järjekordseks PC-hitiks

Pikalt keskpärasuses ekselnud Capcom on end viimaste aastate jooksul mudamülkast välja kaevanud. Ainuüksi 2019. aasta on mänguarendaja jaoks armuline olnud – mitte ainult ei ilmunud ääretult õudne (ja fantastiliselt edukas) „Resident Evil 2“, ent ka möllumäng „Devil May Cry 5“, mis osutus PC peal tohutuks hitiks!

Nimelt jäädi Steamis alla vaid firma eelmisele menukile, 2018. aastal ilmavalgust näinud „Monster Hunter Worldile“, vahendab Level1.ee. „DMC5“ kõrgeim mängijatearv Steamis on 88 735, „MHW“ aga rekordilised 329 333! Seega läheb vist veel aega, kui varasemast rohkem arvutile rõhku panev Capcom iseenda rekordi purustab. Siiski on tegemist positiivse sõnumiga.

Kui Lauri teost mullu gamescomil proovis, ütles ta selle kohta nõnda: „'Devil May Cry 5' paistab olevat võidukas tagasitulek legendaarse seeria poolt. Pakkudes tuttavat mängitavust vanadele fännidele kui ka ligipääsetavat visuaalset stiili uutele huvilistele, tundub Nero ja Dante uus seiklus olevat miski, mida kõik märulifännid peaksid ootama.“