Bam Margera 1. veebruari Eestis. Foto: Robin Roots
Inimesed
11. märts 2019, 16:45

Abikaasa jättis jälle jooma kukkunud Bam Margera maha?

Jaanuaris võõrutuskliinikusse läinud Bam Margera ei paista olevat abi saanud. TMZ.comi teatel on „Jackassi" möllumees oma abikaasaga inetult tülli pööranud.

TMZ.com paljastas eelmisel nädalal, et Margera ähvardas oma mänedžeri. Kõmu-uudiste veebiküljel oli selle tõestuseks lausa video, kus Bam mänedžeri peale karjus, nii et too hirmunult nurgas kössitas. Kuid oma naist Nicole Boydi, kellega tal on aastane poeg, nimetas Bam tänavaprostituudiks.

 
 
 
View this post on Instagram

@josephtkeane

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

Margera väitis nüüdseks eemaldatud Instagrami postitustes, et Nicole on kõigi tema krediitkaartidega minekut teinud. „Mu naine jättis mu maha,“ kinnitas teletäht, kes on tuntud ka Eesti e-residendina.

Iltalehti teatel on fännid Margera sotsiaalmeediapostituste pärast mures ning manitsevad teda abi otsima. „Lapsest on kahju,“ nendib üks. "See pole enam lõbus. Võtke selle mehe käest telefon ära,“ palub teine. 

Margera on Iltalehti teatel avaldanud ka fotosid oma kodust, kus valitseb täielik kaos. Klaasuksest on sisse löödud tool ning põrandal vedeleb praht. Seinal aga ripub Soome ansambli HIM lina.