Marquese Chriss (3) ja Serge Ibaka (9) teineteisele obadusi jagamas. Foto: USA Today / Scanpix
Korvpall
12. märts 2019, 09:59

VIDEO | Hispaanlasest keskmängija ei suutnud taaskord oma rusikaid vaos hoida

Korvpalliliigas NBA pakkus läinud ööl mängudest enam jutuainet Toronto Raptorsi keskmängija Serge Ibaka käitumine, kes läks kättpidi kallale Cleveland Cavaliersi pallurile Marquese Chrssile. 

Intsident juhtus kolmanda veerandaja lõpus, kui mehed pika söödu pärast võitlesid. Teineteisega positsiooni pärast võideldes kukkus Ibaka aga põrandale. Kui esialgu tundus olukord sellega päädivat, siis mõni sekund hiljem tõusis Ibaka maruvihasena püsti ning lendas Chrissile turja. 

Rüseluse käigus üritasid mõlemad mehed teineteist ka paremsirgetega kostitada, kuid õnneks kumbki vastast ei tabanud. Kohtunikud eemaldasid mõlemad mehed koheselt mängust. 

Kumbki mängija olukorda pärast kohtumist kommenteerida ei soovinud. Raptorsi pressiesindaja sõnas vaid, et Ibaka reageeris Chrissi öeldule, mitte platsil toimunud nügimisele. 

Ibaka ning Chrissi vahejuhtum (alates 4.10):

Paraku pole Ibaka jaoks tegemist esimese vahejuhtumiga, kus mees väljakul rusikakangelast on mänginud. Oma 2,5aastase Raptorsi karjääri jooksul on hispaanlast mängudest eemaldatud kokku neljal korral. Kolm neist on olnud seotud vägivaldse käitumisega vastasmängija suunas. Neljandal puhul läks Ibaka klubi bussis kallale ühele personali liikmele.

Suurem osa NBA spetsialistidest arvab, et Ibakal tuleb vahele jätta kolm järgmist kohtumist.

Varasemad näited Ibaka rusikavägitegudest:

Läinud öö mängud:

Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors 126:101

Washington Wizards - Sacramento Kings 121:115

Brooklyn Nets - Detroit Pistons 103:75

Houston Rockets - Charlotte Hornets 118:106

Utah Jazz - Oklahoma City Thunder 89:98

Los Angeles Clippers - Boston Celtics 140:115

Interaktiivne liigatabel:

Standings provided by Sofascore LiveScore