James Corden ja David Beckham koos jalgpalluri võltsskulptuuri peaga.Foto: Kuvatõmmis.
Jalgpall
14. märts 2019, 13:15

TÜNGAVIDEO | David Beckham aeti eriti koleda võltsskulptuuriga endast täiesti välja (2)

Inglise koomik James Corden tegi hiljuti jalgpallistaar David Beckhamile väga suurejoonelise tünga, kui esitles vutiässale temast vorbitud eriti koledat võltsskulptuuri.

Eks inglisekeelne video kõneleb enese eest, aga lühidalt öeldes peaks Los Angeles Galaxy staadioni ette kerkima varsti Beckhami auks raidkuju. Naljanina Corden otsustas aga kinnisele ringile mõeldud skulptuuri eelesitlusele organiseerida võltskuju, et Beckhami kulul pisut huumorit teha.  

Et jalgpalluri tuju juba enne riide langemist kibedaks teha, kutsus ta appi näitlejad, kes ajasid meelega segamini Manchester Unitedi ja Manchester City ning kutsusid teda Dave'iks, mida teeb ainult mehe ema. 

Tüngaga läks kaasa ka Galaxy president Chris Klein, kes pani Beckhami tipphetkede asemel kokku video ebaõnnestumisest, mida samuti enne skulptuuri paljastamist näidati. 

Kui riie lõpuks langes, vajus Beckham näost väga ära ning hoidis end tõsiselt tagasi, et mitte ropendada ja "skulptorit" (näitleja) solvata. Vaata sündmuste hargnemist ja ehedaid emotsioone allolevast videost!

 

Beckham esindas Galaxyt aastatel 2007–12.