Adam Johnson.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
17. märts 2019, 10:24

Pedofiilist jalgpallur saab enneaegselt vangist välja ning muretseb oma tuleviku ja turvalisuse pärast (19)

12 korda Inglismaa koondist esindanud jalgpallur Adam Johnson (31) mõisteti 2016. aasta märtsis kuueks aastaks vangi, sest ahistas ja meelitas 15aastast tüdrukut seksuaalselt. Väidetavalt vabastatakse Johnson uuel nädalal enneaegselt trellide tagant, kirjutab Daily Mail.Tavaliselt vabastatakse Inglismaal vange hommikul kella kuue paiku, kuid teatud juhtudel tehakse erandeid. Väidetavalt lastakse Johnson vangist välja millalgi järgmisel nädalal suvalisel ööl pimeduse varjus. 

"Adam on vangist välja saamise osas hirmul. Ta kardab hullude reaktsioone. Ta oli armastatud jalgpallur, aga teab, et nüüd nähakse teda pedofiilina," rääkis allikas. "Kuna ta kardab nii väga, vabastatakse ta öösel."

Sel nädalal jagas juhtunu kohta esimest korda kommentaare Johnsoni endine tüdruksõber ning lapse ema Stacey Flounders, kes tunnistas, et teda üllatas kohtuotsus.

"Ta käitus valesti. Seaduse silmis oli ta ohvriks laps ning Adam oleks pidanud paremini teadma, kuid kuueaastane karistus oli mulle šokiks. Ma arvan, et see oli ekstreemne."

Johnsoni ja Floundersi ühine tütar Ayla on praegu neljane ning Floundersi sõnul avaldab ta lapsele tõe oma isa kohta siis, kui ta saab 13aastaseks.

"Ta peab ise otsustama, kuidas ta isasse suhtub. Kui aus olla, siis mina ei näe Adamit pedofiilina. Minu jaoks on pedofiil keegi, kes ahistab väikseid lapsi. Ma arvan, et Adam oli seksisõltlane – vähemalt seda ütles ta mulle. Aga ma muretsen Ayla tuleviku pärast. Ta peab teiste laste ning nende vanemate kiusamist ja märkusi taluma."

Lisaks avaldas Flounders, et enne kohtusaagat jäi ta rasedaks, kuid otsustas abordi teha. 

"Arvestades, mis kõik toimus, siis ma lihtsalt ei suutnud veel üht last siia maailma tuua. See oli südantlõhestav otsus, aga mul ei olnud muud valikut."