Amine Gülse.Foto: Instagram
Kõmu
17. märts 2019, 16:40

PILK PEALE! Saame tuttavaks imekauni naisega, kes abiellub skandaalse jalgpallitähega (3)

Türgi päritolu Saksamaa jalgpalluri Mesut Özili ja Amine Gülse pulmad kütavad juba kirgi, sest aukülalisena osaleb seal ka Türgi president Reccep Tayyip Erdogan.

Mullu kevadel poseerisid Erdogan ja Özil ühel fotol ning Saksamaal tõusis tõeline meediatorm, sest Erdogani juhimisstiili peetakse Euroopas autoritaarseks. Özil pääses küll jalgpalli MMiks sakslaste koondisesse, kuid esines seal kahvatult. Pärast suurturniiri teatas Özil, et tema ei suudagi enam koondist esindada.

„Rassistliku taustaga inimesed ei tohiks töötada maailma suurimas jalgpalliliidus,“ paugutas söödumeister. „Jalgpalliliidu ja paljude teiste poolt minule osaks saanud käitumine tekitab tunde, et ma ei soovi enam Saksamaa koondise särki kanda.“ Kõige enam jäi ehk kõlama lause: „Kui võidame, olen sakslane, kui kaotame, olen immigrant.“

Özili vägitegudest on spordimeedia kirjutanud juba aastaid, kuid kes on tema väljavalitu Gülse? 25aastane kaunitar sündis Göteborgis, tema ema on pärit Türgist, isa aga Iraagist. 2014. aastal valiti ta Türgi missiks ja osales hiljem ka ülemaailmsel iludusvõistlusel. Tänaseks on naisest saanud sotsiaalmeedia staar - Instagramis jälgib teda 1,8 miljonit inimest!

 
 
 
View this post on Instagram

♥️

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on

 
 
 
View this post on Instagram

My forever Valentine, I love u ❤️🙏🏼

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on

 
 
 
View this post on Instagram

O an o heyecan o gurur anlatılmaz 😱😍☺️

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on