Alejandro PozueloFoto: Twitter @Diego21Garcia
Jalgpall
18. märts 2019, 17:40

REETUR! Belgia vutifännid poosid lahkunud mängija demonstratiivselt staadionil üles

Kuidas käituksite, kui teie lemmikklubi üks võtmemängijaid poole hooaja pealt meeskonna hülgaks ning ning raha teenima läheks? Palju ilmselt mõistaksid palluri otsust. Kuid Belgia kõrgliigaklubi Genk fännid pole ühed nendest. 

Poolkaitsja Alejandro Pozuelo oli nelja aastaga Genki fännide lemmikuks kujunenud. 2015. aasta suvel Belgia klubiga liitunud hispaanlane oli selleks mõistagi ka põhjuse andnud, kuna 177 kohtumisega oli tema arvele kogunenud 25 väravat ning 60 resultatiivset söötu. 

Alejandro Pozuelo. Foto: AFP/Scanpix

Märtsi alguses muutus aga kõik. Nimelt otsustas Pozuelo ootamatult käed lüüa Toronto FC-ga. Seda hoolimata asjaolust, et kõigest kaks kuud varem oli ta avalikult Genki fännidele kuulutanud, et soovib klubisse edasi jääda ning neid meistritiitlini aidata. 

Kuigi inimlikul tasandil võib hispaanlase soovi, edasi liikuda, mõista, siis Genki ultrafännid seda ei teinud. Mehe viimaseks jäänud kohtumises vilistati Pozuelo poolehoidjate poolt välja ning viimasest ametlikust mängust loobus pallur ise. 

Ilmselt tegi ta ka õigesti, kuna nädalavahetusel näitasid Genki ultrafännid täpselt, mis nad hispaanlasest arvavad. Nimelt panid poolehoidjad seksnukule selga Pozuelo särgi ning poosid ta mängu ajal demonstratiivselt üles. 

Seejärel otsustati juba üles poodud nukule veel ka papist välja lõigatud suure rongiga otsa sõita. Sõnum oli sealjuures lihtne - sina oled meie jaoks surnud.

Praegu pole selge, kas Genki võib fännide käitumise eest ka mingisugune karistus ees oodata.