Robert Kraft.Foto: Danny Moloshok
Kõmu
21. märts 2019, 14:00

Endast 38 aastat noorema modelliga sebiv miljardär võeti „massaažisalongis“ pihtide vahele (4)

Ameerika jalgpalli meeskonna New England Patriotsi omanik Robert Kraft on sattunud prostitutsiooniskandaali. 

77aastane Kraft külastas Floridas asuvat massaažisalongi ning ametivõimude väitel maksis ameeriklane seksi eest. Salong oli politsei jälgimise all ning väidetavalt on olemas ka video, kus kaks naist Krafti suguelundit masseerisid.

Miljardär ja tema juristid ei taha mingil juhul, et too klipp avalikkuseni jõuaks. Selleks astusid nad USA aja järgi eile hommikul ka vastavaid samme ning edastasid ametivõimudele soovi, et video jääks salajaseks.

TMZ väitel on prokurörid nõus Kraftiga kokkuleppele jõudma. Et karistusest pääseda, peaks ärimees läbima koolituse prostitutsioonist, tegema 100 tundi üldkasulikku tööd ja laskma end kontrollida seksuaalsel teel levivate haiguste vastu. Lisaks peaks ta tunnistama end süüdi, kui kaasus läheks kunagi kohtusse. Praegu pole selge, mida mees teeb.

Kraft läks 2011. aastal lahku oma kauaaegsest abikaasast Myrast. Praegu elab klubiomanik koos 39aastase näitlejatari ja modelli Ricki Noel Landeriga. Naine sai tunamullu emaks, kuid Krafti sõnul pole tema lapse isa.