Spordiblogi

Ats Kuldkepp | Eesti-Läti liiga suur oht: lätlastel on liiga palju nõrku klubisid (5)

LISA KOMMENTAAR

Lugeja25. märts 2019, 09:05
Austatud ajakirjanik.Miks koguaeg halada ja nutta. Enamus Euroopa riikides on võistkondae arv sama +/- 1 meeskond. Mängitakse 2 ringi. Võistkonnad mis soovivad saada rohkem mänge mängivad mõnda rahvusvahelist liigat. Kalender peaks olema loogiline, mängud 1x nädalas on täiesti normaalne(reede-pühap). nädala sisse siisi jääb rahvusvaheline liiga, nendel kellel see soov ja võimalus. See liiga peab kindlasti jääma. usun, et sellest saavad aru ka Läti meeskonnad. Lisada karikamängud(nädalavahetus), olenevalt süsteemist. Järgmine hooaeg on ka Läti noored aasta vanemaks saanud.
Austatud ajakirjanik. Enamus Euroopa liigades on sama palju meeskondi +/-1. Mängitakse 2 ringi. 25. märts 2019, 08:59
tegelt25. märts 2019, 08:05
saadi lakki köigilt teises pooles, ja see segas vett ja tegi huvitavaks.Ma ytleks et 4-14 olid vlimelised köik köikki vöitma.Jekabils oli ainus autsaider, mis oli kah parem kui see klounaaz g4s iga. Meie parim oli kolmas ka see on fakt ja pole midagi vehkida siin peale kaklust Nohina Ats.
kuule nohiseja24. märts 2019, 23:50
mida sa ärpled, hea et nii läks.Sa oled ikka naljatilk.Tase oli ok.Parem kui eelmine aadta,köik olid tugevamad kui mullu meil ja ennustada te ei osanud.
mro24. märts 2019, 23:03
Palju lätlased mängivad välismaal tippklubides,euroliigas,nba-s,sellepärast tunduvadki osad nende klubid nõrgemad olema.Kui koondis mängiks siis Lätlased panevad Eestile igas asendis ära